Lepidopterologisk Forening
- Aktuelt mødeprogram

Lepidopterologisk Forenings møder afholdes, med mindre andet fremgår nedenfor, på adressen Universitetsparken 15, bygning 12, 2100 Kbh. Ø. (Jagtvejsfløjen med indgang på bagsiden af Zoologisk Museum), torsdage kl. 19.30. 
BEMÆRK: Der er der kun få parkeringspladser i området, og man må kun holde i max 15 minutter! Kommer du regelmæssigt til vore møder, kan du evt. få en elektronisk tilladelse, ellers skal du have en engangstilladelse når du kommer til mødet. Henvend dig til vores formand pr. mail eller ved mødet. Et kort over parkeringspladser finder du her.
Det aktuelle mødeprogram i pdf-format. (Hent PDF læser )

Nyhed: Nu kan du tilmelde dig til foreningens mødehusker. Er du tilmeldt, får du en mail om det næste møde 4 dage før det holdes. Af praktiske grunde gælder tilbuddet kun vore medlemmer.

Vore medlemmer kan frit deltage i Entomologisk Forenings møder, som afholdes på Zoologisk Museum, København, for oplysninger om mødested og møder, se Entomologisk Forenings hjemmeside.

Datoer for vore egne møder, klik på datoen for at hoppe til mødebeskrivelsen: 5/4 - 17/4 - 19/4 -


5/4-2018: Syditaliens natsommerfugle

Ebbe Vesterhede kommer forbi og fortæller om sin og Peder Skous tur til Italien, hvor de besøgte Basilicata, Calabria og Puglia, som er de sydlige provinser på Italiens fastland. Turen var fortrinsvis en nattur. Ebbe medbringer dyr og viser billeder fra turen af lokaliteter med mere. Desuden lidt bonusbilleder fra en lokalitet lidt syd for Rom i provinsen Lazio og fra en smuttur til Topolia på Kreta.


17/4-2018: Entomologisk Forening: Generalforsamling og Natur og insekter i Thailand ved Jan F. Rasmussen

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2018.
Entomologisk Forenings møder afholdes i konferencelokalet på Zoologisk Museum og starter kl. 19.30. Adgang via kælderindgangen under Museets hovedindgang. Dørene vil være åbne fra 19.15 til 19.30.
Om fornødent kan Jan Pedersen kontaktes på tlf. 20 83 19 92.
Foredrag efter generalforsamlingen: Natur og insekter i Thailand ved Jan Fischer Rasmussen
Se foreningens møder m.v. her.


19/4-2018: Ekstraordinær generalforsamling og hyggemøde

Vi afslutter mødesæsonen med en ekstraordinær generalforsamling

Hermed indkaldes d. 26. marts 2018 til ekstraordinær generalforsamling i Lepidopterologisk Forening til afholdelse d. 19. april 2018. Hent Dokument som PDF

Formålet er at justere i foreningens vedtægter. Se mere her (samme som PDF)


Derefter hyggemøde. Medbring et par dyr med en tilhørende god historie, fortæl lidt om planerne for den forestående sæson eller noget andet spændende. Vi medbringer en del af byttetidsskrifterne til at bladre i, hvis det skulle have interesse.

Bemærk - der er kommet følgende oplæg v. Anders Drud til mødet:
Statens naturhistoriske Museum (Zoologisk Museum), barsler med en ny udstilling om verdens (og danske) sommerfugle, som det er planen skal åbne omkring omkring 1 juli. Udstillingen bliver en række oplevelser på museet hvor der også planlægges at holde levende sommerfugle i væksthusene samt digitalisering af museets sommerfuglesamling. I forbindelse med digitaliseringen vil vi gerne åbne vores samling og sale op så både personale og frivillige kan deltage og bidrage med i digitaliseringen af samlingen.
Jeg vil fortælle om udstillingen og evt. mulige samarbejder. Vi ville mægtigt gerne høre om der kunne være synergier mellem jeres aktiviteter og de kommende tiltag på museet.

Til sidens top