Rent undtagelsesvis bringer vi her en kommerciel information omkring den nye skandinaviske bog om sommerfugle, idet vi mener bogen er af væsentlig betydning for vore medlemmer, og desuden har Apollo Books fået mange henvendelser om bogen.

Nationalnycklen till Sveriges Flora och Fauna:
Fjärilar: Dagfjärilar - Hesperiidae - Nymphalidae

CLAES U. ELIASSON, NILS RYRHOLM & ULF GÄRDENFORS


Nationalnycklen till Sveriges Flora och Fauna: Fjärilar: Dagfjärilar. 2005.
28 x 23 cm. 407 sider. Talrige farveillustrationer. Indbundet.
Pris excl. porto DKK 280,00
Danske kunder skal tillægge 25% moms.

Bemærk at bestillinger afgivet udenfor Sverige i alle tilfælde leveres gennem Apollo Books


Denne fantastisk smukke bog om Nordens dagsommerfugle er den første til at udkomme i den nye serie Nationalnycklen till Sveriges Flora och Fauna. Denne serie er verdenshistoriens mest omfattende naturhistoriske bogprojekt der skal behandle alle fler-cellede organismer i Sverige. Der kendes knapt 60.000 arter fra Sverige hvoraf over halvdelen er insekter! Indtil videre omfatter Nationalnycklens bind også de øvrige nordiske lande, og serien er planlagt til at udkomme i cirka 120 bind i løbet af de kommende 20-25 år. Nationalnycklens bind forfattes af førende eksperter, og serien udgives med massiv støtte bevilget af den svenske rigsdag, hvorfor de enkelte bind kan fås til særdeles rimelige priser.

Apollo Books er stolte af at være blevet udnævnt til ene-distributør af dette enestående bog-værk udenfor Sverige. Nationalnycklens bind vil kunne købe enkeltvis, ligesom vi tilbyde forskellige former for abonnementer: For abonnementer på hele serien er der en rabat på 15% på standardpriserne, og desuden tilbyder vi abonnementer med 10% rabat på hver af følgende grupper af insekter og lignende dyr: Lepidoptera, Coleoptera, Hymenoptera, Diptera, Hemiptera, samt andre ordner incl. tusindben, skolopendre, edderkopper og tilsvarende dyr som traditionelt henhører under entomologien.

Inden udgangen af 2005 udkommer endnu to bind: Et om tusindben og skolopendre og et om bladmosser. Bindet om Dagfjärilar samt abonnementer kan bestilles ved henvendelse til:

Apollo Books,
Kirkeby Sand 19,
DK-5771 Stenstrup, Danmark
Tel. + 45 62 26 37 37
Fax + 45 62 26 37 80
E-mail apollobooks@vip.cybercity.dk