Program for Entomologisk Årsmøde

5.-6. marts 2022

Tilmeldingskupon - programmet som PDF


Lepidopterologisk Forening indbyder til ENTOMOLOGISK ÅRSMØDE som afholdes på Herlufsholm Skole, Herlufsholm Allé 170, 4700 Næstved. i weekenden 5.-6. marts 2022. Parkering i området er gratis og parkeringspladserne ligger kun et stenkast fra lokalerne, hvor årsmødet afholdes.

Årsmødemiddagen foregår på lærerværelset, hvor maden vil blive leveret udefra. Foreningen sørger for kaffe og te efter middagen.

Bindende tilmelding til middagen lørdag og frokosten søndag skal ske senest den 27. februar 2022 (og gerne før!). Tilmeldingen til middag og frokost sker med formularen nederst på denne side.

Bemærk: Af sikkerhedsgrunde skal alle, der ønsker at deltage helt eller delvis i årsmødet, tilmelde sig, også selv om du blot kommer for at kigge.

Indlæg og korte foredrag finder sted søndag formiddag i det tilstødende auditorium.

Vi håber, at mødet som tidligere, bliver rammen om et hyggeligt og udbytterigt samvær for entomologer fra Danmark og udlandet.

Der vil på årsmødet ikke længere være udstillinger fra EntoTech, Apollo Books og Benfidan.

Praktiske oplysninger

Alt udstillet materiale skal være mærket med udstillers navn. Udstillede insekter og andet materiale (for eksempel plancher) skal, om muligt, være forsynet med artsnavne.
Vær opmærksom på reglerne i Artsfredningsbekendtgørelsen, særligt bilag 1, EU Habitatdirektivet og CITES.
Temaudstillinger er meget velkomne uanset om der er tale om præparerede insekter, fotos eller plancher. Præsentér og del din viden med andre entomologer på Entomologisk Årsmøde!


Så vidt det er muligt er arrangørerne behjælpelige med at skaffe privat indkvartering til de udenbys entomologer, der måtte ønske det.
Omvendt hører vi meget gerne fra entomologer på Sjælland, der har mulighed for at have en eller flere entomologer boende. Brug venligst tilmeldingskuponen til at meddele os dette.


Alternativt kan man booke sig ind på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Se nærmere på hotelkirstine.dk – opdaterede priser for 2022 (booking.com) med hensyn til priser og lignende.


Skriftlige bud til auktionen fremsendes pr. brev eller mail til carstenhviid52@gmail.com, Carsten Hviid, Virum Overdrevsvej 5A, 2830 Virum, og skal være foreningen i hænde senest d. 3/3-2022. I tilfælde af to eller flere skriftlige bud på samme genstand, begyndes auktionen med næsthøjeste bud. Købt materiale kan afhentes efter aftale ellers tillægges forsendelse. Der tages forbehold for rækkefølge, manglende genstande eller fejl.

Program

Bemærk: Såvel program som tider er med forbehold for ændringer

Lørdag

Mødelokalerne åbnes for indskrivning og opstilling af de medbragte udstillingsgenstande. Det endelige program udleveres ved indgangen.

Velkomst, praktiske meddelelser m.v.

blandt insektkasser, bogudstillinger, plancher og ikke mindst kolleger udi entomologien.

Der kan købes sandwiches samt øl, vand, kaffe og the.

Der vil blive mulighed for besøg i skolens Naturhistoriske Museum, der er grundlagt for over 200 år siden, og som huser en af Nordeuropas største privatsamlinger.

Auktion over Ebbe Vesterhedes samling af mange fine bøger. Auktionslisten kan hentes her. Bøgerne vil ligge til gennemsyn fra lørdag formiddag. Se ovenfor for praktiske oplysninger.

Middagen består af en lækker italiensk buffet med fisk, kød og dessert. Dertil kan købes drikkevarer til en meget rimelig pris. Deltagelse i middagsarrangementet excl. drikkevarer koster 250,- kr.

Søndag

Der er foreløbig tilmeldt følgende:

Men, der er plads til flere indlæg - angiv titlen og varighed (normalt max 15 min) på DIT indlæg ved tilmeldingen. Husk at begrænse antallet af fx billeder til kun de absolut nødvendige - ellers bliver der ikke tid til at fordøje indtrykkene og efterfølgende spørgsmål.
Har du behov for længere taletid? Angiv det ved tilmeldingen, og vi skal forsøge at få brikkerne til at passe sammen.


Udfyld og send nedenstående kupon til os senest d. 24. februar 2022

OBS: Felter med rød ramme skal udfyldes. Tilmelding til middag og frokost er bindende ved betaling.

Tilmelding til Entomologisk Årsmøde 2022

Navn:

Evt. ledsagers navn:

Gade:

By:

Telefonnummer: - Mailadresse:

Jeg ønsker KUN at se udstillingerne:

Jeg ønsker at tilmelde personer til middagen lørdag aften, kr. 250,- pr. person.

Jeg ønsker bestille frokost søndag til , kr. 60,- pr. person

Betaling for middag og evt. frokost sker til

Jeg ønsker om muligt privat indkvartering - Jeg kan have udenbys entomologer boende

Jeg regner med at medbringe ca. stk. insektkasser.

Jeg beder om minutter (max 15) 
til følgende korte indlæg søndag

Kommentar:

    Bemærk: Dine indsendte oplysninger kan udskrives, når du har sendt din tilmelding.