Lepidopterologisk Forening
- Aktuelt mødeprogram

Lepidopterologisk Forenings møder afholdes, med mindre andet fremgår nedenfor, på adressen Universitetsparken 15, bygning 12, 2100 Kbh. Ø. (Jagtvejsfløjen med indgang på bagsiden af Zoologisk Museum), torsdage kl. 19.30. 
BEMÆRK: Der er der kun få parkeringspladser i området, og uden p-billet må man kun holde i max 15 minutter - husk at sætte p-skiven inden I forladen bilen for at hente en p-billet!. Henvend dig til vores "vagt" ved mødet. Et kort over parkeringspladser finder du her.
Det aktuelle mødeprogram i pdf-format. (Hent PDF læser )

HUSK: Du kan tilmelde dig til foreningens mødehusker. Er du tilmeldt, får du en mail om det næste møde 4 dage før det holdes. Af praktiske grunde gælder tilbuddet kun vore medlemmer.

Vore medlemmer kan frit deltage i Entomologisk Forenings møder, som afholdes på Zoologisk Museum, København, for oplysninger om mødested og møder, se Entomologisk Forenings hjemmeside.


Forår - Sommer 2019: Ekskursioner, bioblitzer og andre arrangementer. Foreningen er medarrangør af en ekskursion til Heatherhill til sommer sammen med DN og Naturstyrelsen samt af en lys- og sukkerlokningsaften på Vestvolden ved Rødovre også sammen med DN. Hold øje med denne hjemmeside, hvor disse og andre arrangementer hen over sommeren vil blive annonceret og præciseret.

Datoer for vore egne møder, klik på datoen for at hoppe til mødebeskrivelsen:

Til sidens top